Μακεδονίας 3, Ηλ. Σταθμός ΚΑΤ
Title Image

Αισθητική Οδοντιατρική

Νιώθετε ότι πρέπει να διορθώσετε το χαμόγελό σας;

Αισθητικές οδοντιατρικές λύσεις για όλους!

Custom icon

Άμεση Λεύκανση των δοντιών σας

Custom icon

Εμφράξεις ρητίνης ή πορσελάνης

Custom icon

Όψεις ρητίνης – πορσελάνης

Custom icon

Επένθετα πορσελάνης

Σύγχρονες οδοντιατρικές θεραπείες & τεχνικές

516

Άριστες εμφράξεις σε αισθητική & μακροβιότητα!

Η χειρουργός οδοντίατρος Τίνα Λέκκα, στο Μαρούσι, παρέχει άρτιες υπηρεσίες αισθητικής οδοντιατρικής, με στόχο τη βελτίωση της εμφάνισης των δοντιών και, γενικότερα, του στόματος. Στο πλαίσιο των υπηρεσιών της, η ιατρός εξειδικεύεται στις εμφράξεις ρητίνης ή πορσελάνης (λευκά σφραγίσματα).

Τα λευκά σφραγίσματα αντικαθιστούν τα μαύρα (από αμάλγαμα), που εκτός από αντιαισθητικά είναι και τοξικά, λόγω του υδραργύρου που περιέχουν. Οι λευκές εμφράξεις, εκτός από το αισθητικό πλεονέκτημά τους, διακρίνονται και για την αυξημένη αντοχή τους. Η χρήση ρητίνης για λευκά σφραγίσματα ενδείκνυται για μικρού έως μεσαίου μεγέθους οδοντικές κοιλότητες. Για μεγάλου μεγέθους οδοντικές κοιλότητες ενδείκνυνται τα επένθετα πορσελάνης.

Όψεις Ρητίνης – Πορσελάνης

Οι όψεις ρητίνης είναι λεπτό επίστρωμα ρητίνης (η ρητίνη είναι το υλικό που χρησιμοποιείται για τα λευκά σφραγίσματα). Μπορούν να σας χαρίσουν ένα όμορφο και υγιές χαμόγελο.

Σε ένα ραντεβού διορθώνονται το χρώμα, το σχήμα και το μέγεθος των δοντιών.

Οι όψεις πορσελάνης είναι “φλούδες πορσελάνης” που συγκολλούνται στην εξωτερική επιφάνεια του δοντιού με ρητινώδεις κονίες. Απαιτούν ελάχιστη αποκοπή οδοντικής ουσίας και αποσκοπούν στη διόρθωση σχήματος-χρώματος-μεγέθους των δοντιών.

Απαραίτητη προϋπόθεση να υπάρχει το 50% υγιούς οδοντίνης.

Λεύκανση δοντιών για λαμπερό χαμόγελο!

Λεύκανση είναι η διαδικασία κατά την οποία αλλάζει προς το ανοιχτότερο το χρώμα του οδοντικού φραγμού. Πριν τη λεύκανση απαιτείται καθαρισμός και στίλβωση των δοντιών.

Επιτυγχάνεται ένα φυσικό, όμορφο και φωτεινό χαμόγελο, γρήγορα και αποτελεσματικά. Χρησιμοποιούμε τρεις μεθόδους:

Α) Μέθοδος ZOOM (Laser)

Πραγματοποιείται στο χώρο του ιατρείου σε μια συνεδρία. Τα λευκαντικά ZOOM φέρουν εγκρίσεις από ΗΠΑ και Ευρωπαϊκή Ένωση.

Β) Με μαλακούς νάρθηκες

Κλασική μέθοδος, που χρησιμοποιείται εδώ και χρόνια. Διαρκεί από μερικές μέρες, μέχρι δύο εβδομάδες. Οι νάρθηκες μπορούν να ξαναχρησιμοποιηθούν μελλοντικά για κάποιο «φρεσκάρισμα».

Γ) Συνδυασμός των παραπάνω

H λεύκανση είναι μια μέθοδος απλή, ανώδυνη και γρήγορη. Με συντηρητικό και οικονομικό τρόπο μπορείτε να βελτιώσετε την εικόνα σας, χαρίζοντας στον εαυτό σας και στους γύρω σας λευκότερο και λαμπερότερο χαμόγελο!

Υπηρεσίες για… νύφες!

Παντρεύεστε; Απευθυνθείτε στην οδοντίατρο Τίνα Λέκκα, στο Μαρούσι, και ενημερωθείτε για το πώς θα έχετε το πιο όμορφο και φωτεινό χαμόγελο τη μεγάλη σας μέρα, την ημέρα του γάμου σας.

Ένας απλός καθαρισμός με υπερήχους ή μια λεύκανση είναι από τα must που πρέπει να κάνει μια μέλλουσα νύφη.

Γιατί το χαμόγελο μιας νύφης πρέπει να είναι λαμπερό και, απλώς, υπέροχο! Αυτό το χαμόγελο, άλλωστε, θα πρωταγωνιστεί στο φωτογραφικό άλμπουμ του γάμου…

Φροντίστε τη στοματική σας υγεία!
Εμπιστευθείτε τη χειρουργό οδοντίατρο, Τίνα Λέκκα.